The problem after the ignite upgrade

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
hulitao198758 hulitao198758
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

The problem after the ignite upgrade

The problem with the Ignite version upgrading from 2.3 to 2.6 is that when
the Server side starts up, the client will report an error when connecting
to the Server side. The client must first stop activating the Server side,
then connect with the client once, and then reactivate the Server side
before the client can connect properly. Why? Is this a BUG



--
Sent from: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/
aealexsandrov aealexsandrov
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: The problem after the ignite upgrade

Hi,

Could you please provide step by step instruction on how you upgrade the
cluster?

Please note that in case if you try to use the persistence then the
important feature that was added in 8.4 - baseline topology. A baseline
topology is a set of Ignite server nodes intended to store data. The nodes
from the baseline topology are not limited in terms of functionality and
behave as regular server nodes that act as a container for data and
computations in Ignite.

It changes the activation process. You can read about it here:

https://apacheignite.readme.io/docs/baseline-topology

BR,
Andrei



--
Sent from: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/
hulitao198758 hulitao198758
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: The problem after the ignite upgrade

I opened the persistent storage cluster, version 2.3 as long as the boot
server and then activate the cluster when the client can be connected
directly, after upgrading to 2.6, after activation server cluster for the
first time the client connection complains, you then need to Deactive the
cluster with clients to connect again later, in an error once, then again to
reactivate can connect successful, why?



--
Sent from: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/
Stanislav Lukyanov Stanislav Lukyanov
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: The problem after the ignite upgrade

Hi,

 

Clients should be able to connect to the cluster normally.

Please share logs if you’re still seeing this.

 

Stan

 

From: [hidden email]
Sent: 27 июля 2018 г. 14:32
To: [hidden email]
Subject: Re: The problem after the ignite upgrade

 

I opened the persistent storage cluster, version 2.3 as long as the boot

server and then activate the cluster when the client can be connected

directly, after upgrading to 2.6, after activation server cluster for the

first time the client connection complains, you then need to Deactive the

cluster with clients to connect again later, in an error once, then again to

reactivate can connect successful, why?

 

 

 

--

Sent from: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/