Issues with user mailing list

classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Ognen Duzlevski Ognen Duzlevski
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Issues with user mailing list

Is the user mailing list set up differently than the dev list? When I send an email to the dev list, I see my original email immediately. When I send one to user list, it is like it went to a black hole. I then realized that every post needs to be approved before it gets through. Why? :-)

Thanks!
Ognen
dsetrakyan dsetrakyan
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issues with user mailing list

I just got this email without having to approve it. Is there anyone else having this issue?

D.

On Sat, May 23, 2015 at 3:41 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Is the user mailing list set up differently than the dev list? When I send an email to the dev list, I see my original email immediately. When I send one to user list, it is like it went to a black hole. I then realized that every post needs to be approved before it gets through. Why? :-)

Thanks!
Ognen

Ognen Duzlevski Ognen Duzlevski
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issues with user mailing list

I only received my own email (with your reply) only after you replied to it... A colleague of mine sent his email to the user list and I still have not seen it. If I look it up on nabble it says it has not been approved yet: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/Trouble-Enabling-Query-Indexing-td377.html

Thanks!
Ognen

On Sat, May 23, 2015 at 6:19 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
I just got this email without having to approve it. Is there anyone else having this issue?

D.

On Sat, May 23, 2015 at 3:41 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Is the user mailing list set up differently than the dev list? When I send an email to the dev list, I see my original email immediately. When I send one to user list, it is like it went to a black hole. I then realized that every post needs to be approved before it gets through. Why? :-)

Thanks!
Ognen


dsetrakyan dsetrakyan
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issues with user mailing list

Did you (and your colleague) successfully subscribed to the list and receive a confirmation?

On Sat, May 23, 2015 at 4:23 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
I only received my own email (with your reply) only after you replied to it... A colleague of mine sent his email to the user list and I still have not seen it. If I look it up on nabble it says it has not been approved yet: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/Trouble-Enabling-Query-Indexing-td377.html

Thanks!
Ognen

On Sat, May 23, 2015 at 6:19 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
I just got this email without having to approve it. Is there anyone else having this issue?

D.

On Sat, May 23, 2015 at 3:41 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Is the user mailing list set up differently than the dev list? When I send an email to the dev list, I see my original email immediately. When I send one to user list, it is like it went to a black hole. I then realized that every post needs to be approved before it gets through. Why? :-)

Thanks!
Ognen



Ognen Duzlevski Ognen Duzlevski
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issues with user mailing list

Dmitriy, I cannot speak for my colleague (will let him chime in) but I know I subscribed properly...

On Sat, May 23, 2015 at 6:31 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
Did you (and your colleague) successfully subscribed to the list and receive a confirmation?


On Sat, May 23, 2015 at 4:23 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
I only received my own email (with your reply) only after you replied to it... A colleague of mine sent his email to the user list and I still have not seen it. If I look it up on nabble it says it has not been approved yet: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/Trouble-Enabling-Query-Indexing-td377.html

Thanks!
Ognen

On Sat, May 23, 2015 at 6:19 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
I just got this email without having to approve it. Is there anyone else having this issue?

D.

On Sat, May 23, 2015 at 3:41 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Is the user mailing list set up differently than the dev list? When I send an email to the dev list, I see my original email immediately. When I send one to user list, it is like it went to a black hole. I then realized that every post needs to be approved before it gets through. Why? :-)

Thanks!
Ognen




dsetrakyan dsetrakyan
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issues with user mailing list

When you post directly form nabble, it takes a little bit of time for nabble to confirm that the email was successfully sent to the list.

So far I had no problems receiving emails. Would be ideal if someone else could chime in and let us know if you are having problems. Please make sure that the email address you used to subscribe to the list is the same one as you have registered in nabble.

D.

On Sat, May 23, 2015 at 5:10 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Dmitriy, I cannot speak for my colleague (will let him chime in) but I know I subscribed properly...

On Sat, May 23, 2015 at 6:31 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
Did you (and your colleague) successfully subscribed to the list and receive a confirmation?


On Sat, May 23, 2015 at 4:23 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
I only received my own email (with your reply) only after you replied to it... A colleague of mine sent his email to the user list and I still have not seen it. If I look it up on nabble it says it has not been approved yet: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/Trouble-Enabling-Query-Indexing-td377.html

Thanks!
Ognen

On Sat, May 23, 2015 at 6:19 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
I just got this email without having to approve it. Is there anyone else having this issue?

D.

On Sat, May 23, 2015 at 3:41 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Is the user mailing list set up differently than the dev list? When I send an email to the dev list, I see my original email immediately. When I send one to user list, it is like it went to a black hole. I then realized that every post needs to be approved before it gets through. Why? :-)

Thanks!
Ognen





Ognen Duzlevski Ognen Duzlevski
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issues with user mailing list

Dmitriy, I only post via my google mail interface.

On Sat, May 23, 2015 at 7:18 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
When you post directly form nabble, it takes a little bit of time for nabble to confirm that the email was successfully sent to the list.

So far I had no problems receiving emails. Would be ideal if someone else could chime in and let us know if you are having problems. Please make sure that the email address you used to subscribe to the list is the same one as you have registered in nabble.

D.

On Sat, May 23, 2015 at 5:10 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Dmitriy, I cannot speak for my colleague (will let him chime in) but I know I subscribed properly...

On Sat, May 23, 2015 at 6:31 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
Did you (and your colleague) successfully subscribed to the list and receive a confirmation?


On Sat, May 23, 2015 at 4:23 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
I only received my own email (with your reply) only after you replied to it... A colleague of mine sent his email to the user list and I still have not seen it. If I look it up on nabble it says it has not been approved yet: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/Trouble-Enabling-Query-Indexing-td377.html

Thanks!
Ognen

On Sat, May 23, 2015 at 6:19 PM, Dmitriy Setrakyan <[hidden email]> wrote:
I just got this email without having to approve it. Is there anyone else having this issue?

D.

On Sat, May 23, 2015 at 3:41 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Is the user mailing list set up differently than the dev list? When I send an email to the dev list, I see my original email immediately. When I send one to user list, it is like it went to a black hole. I then realized that every post needs to be approved before it gets through. Why? :-)

Thanks!
Ognen






dsetrakyan dsetrakyan
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issues with user mailing list


On Sat, May 23, 2015 at 5:22 PM, Ognen Duzlevski <[hidden email]> wrote:
Dmitriy, I only post via my google mail interface.


Ognen, is the issue that you are trying to post to the user list via gmail and it nobody receives it? In that case it would not show up in nabble either. Is this the behavior you are experiencing?