Ignite Visor hangs trying to connect.

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
javadevmtl javadevmtl
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ignite Visor hangs trying to connect.

Hi running 2.7.0

I have a four node cluster. And I have inserted some records from an application running on my laptop (wifi network) using the thin client.

Now I'm using the Ignite Visor to connect to the cluster from my laptop (wifi network) and it seems to hang.

visor> open -cpath=/Users/....../Documents/....../ignite/data/.......xml
Apr 18, 2019 11:07:45 AM org.springframework.beans.factory.xml.XmlBeanDefinitionReader loadBeanDefinitions
INFO: Loading XML bean definitions from URL [file:/Users/....../Documents/....../ignite/data/.......xml]
Apr 18, 2019 11:07:45 AM org.springframework.context.support.AbstractApplicationContext prepareRefresh
INFO: Refreshing org.springframework.context.support.GenericApplicationContext@402bba4f: startup date [Thu Apr 18 11:07:45 EDT 2019]; root of context hierarchy
[11:07:45]    __________  ________________
[11:07:45]   /  _/ ___/ |/ /  _/_  __/ __/
[11:07:45]  _/ // (7 7    // /  / / / _/
[11:07:45] /___/\___/_/|_/___/ /_/ /___/
...
[11:07:51] Security status [authentication=off, tls/ssl=off] <--- It's hung here...

Maxim.Pudov Maxim.Pudov
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ignite Visor hangs trying to connect.

Hi, please share the logs from visor node and all server nodes as well. I'll
have a look.



--
Sent from: http://apache-ignite-users.70518.x6.nabble.com/